ilwa keukens
Lees meer

Keukens Vorselaar

Keukens Vorselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Vorselaar

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Vorselaar? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de individuele wensen van de cliënten als ze hun keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de modernste innovaties, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vorselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Vorselaar

De laatste jaren hebben wij een goede naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor prima vakmanschap in de omgeving van Vorselaar en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Daarenboven kan u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Vorselaar? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu