ilwa keukens
Lees meer

Keukens Turnhout

keukenbouwer Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Turnhout

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Turnhout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele vragen van de cliënten als ze hun keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Turnhout

Door de jaren heen hebben wij een goede naam verworven en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap bij Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kan u uw noden uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een goede protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Turnhout? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu