ilwa keukens
Lees meer

Keukens Sint-Katelijne-Waver

keukenleverancier Sint-Katelijne-Waver

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Sint-Katelijne-Waver

Zoekt u een verdeler van keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor de specifieke vragen van de cliënten wanneer ze hun keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Katelijne-Waver.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Sint-Katelijne-Waver

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kan u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu