ilwa keukens
Lees meer

Keukens Sint-Amands

keukenbouwer Sint-Amands

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Sint-Amands

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Sint-Amands? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de sector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Amands.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Sint-Amands

In de loop der jaren hebben wij een stevige reputatie verdiend en staan wij voor hoogstaand vakmanschap in de omstreek van Sint-Amands en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kunt u uw specifieke wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke keukens bij Sint-Amands? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu