ilwa keukens
Lees meer

Keukens Schoten

keukenleverancier Schoten

Ilwa, uw keukenleverancier bij Schoten

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Schoten? Wij designen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele verlangens van de klanten wanneer zij hun keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schoten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Schoten

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam en imago verdiend en staan wij voor hoogstaand vakwerk bij Schoten en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kunt u uw wensen grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Schoten? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu