ilwa keukens
Lees meer

Keukens Rumst

Keuken Rumst

Ilwa, uw keukenleverancier bij Rumst

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Rumst? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de aparte verlangens van de klanten als zij hun keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends van dichtbij op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rumst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Rumst

De laatste jaren hebben wij een stevige naam opgebouwd en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk bij Rumst en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Rumst? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu