ilwa keukens
Lees meer

Keukens Rijkevorsel

Keuken Rijkevorsel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Rijkevorsel

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Rijkevorsel? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele verlangens van de klanten als ze hun keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rijkevorsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Rijkevorsel

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago verworven en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de omgeving van Rijkevorsel en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kan u uw specifieke verlangens uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Rijkevorsel? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu