ilwa keukens
Lees meer

Keukens Ravels

Keukens Ravels

Ilwa, uw keukenleverancier bij Ravels

Zoekt u een verdeler van keukens bij Ravels? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de individuele wensen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ravels.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Ravels

In de loop der jaren hebben wij een goede naam gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Ravels en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens grondig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een hoge protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Ravels? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu