ilwa keukens
Lees meer

Keukens Ranst

keukenleverancier Ranst

Ilwa, uw keukenleverancier bij Ranst

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Ranst? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de cliënten wanneer ze hun keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ranst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Ranst

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap in de contreien van Ranst en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte levertijd. Voorts kan u uw specifieke verlangens grondig doornemen met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Ranst? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu