ilwa keukens
Lees meer

Keukens Puurs

keukenbouwer Puurs

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Puurs

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Puurs? Wij designen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de klanten als zij hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Puurs.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Puurs

In de loop der jaren hebben wij een goede naam verdiend en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk rondom Puurs en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Daarenboven kan u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Puurs? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu