ilwa keukens
Lees meer

Keukens Oud-Turnhout

keukenbouwer Oud-Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Oud-Turnhout

Zoekt u een verdeler van keukens bij Oud-Turnhout? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte eisen van de cliënten wanneer zij hun keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Oud-Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Oud-Turnhout

De laatste jaren hebben wij een goede naam opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Oud-Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke verlangens uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Oud-Turnhout? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu