ilwa keukens
Lees meer

Keukens Olen

keukenbouwer Olen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Olen

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Olen? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor de aparte verlangens van de klanten als ze hun keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Olen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Olen

Door de jaren heen hebben wij een stevige reputatie verworven en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk bij Olen en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke noden uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Olen? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu