ilwa keukens
Lees meer

Keukens Nijlen

keukenbouwer Nijlen

Ilwa, uw keukenleverancier bij Nijlen

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Nijlen? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele eisen van de cliënten wanneer ze hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Nijlen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Nijlen

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en reputatie verworven en staan wij voor prima vakwerk rondom Nijlen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke noden grondig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Nijlen? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu