ilwa keukens
Lees meer

Keukens Niel

keukenleverancier Niel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Niel

Zoekt u een leverancier van keukens bij Niel? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte vragen van de klanten wanneer zij hun keuken bestellen. Ook volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Niel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Niel

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en reputatie verworven en staan wij voor uitstekend vakmanschap in de buurt van Niel en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw specifieke wensen uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een hoge beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte keukens bij Niel? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu