ilwa keukens
Lees meer

Keukens Mortsel

Keuken Mortsel

Ilwa, uw keukenleverancier bij Mortsel

Zoekt u een leverancier van keukens bij Mortsel? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor de aparte eisen van de cliënten als zij hun keuken bestellen. Ook volgen wij de modernste innovaties, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mortsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Mortsel

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en reputatie opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de omstreek van Mortsel en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke wensen uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Mortsel? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu