ilwa keukens
Lees meer

Keukens Mol

keukenleverancier Mol

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Mol

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Mol? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten wanneer ze hun keuken bestellen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mol.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Mol

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en reputatie verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakwerk in de ruime omgeving van Mol en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte termijn van levering. Voorts kan u uw specifieke noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede bescherming tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke keukens bij Mol? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu