ilwa keukens
Lees meer

Keukens Merksplas

Keuken Merksplas

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Merksplas

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Merksplas? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de individuele verlangens van de cliënten als zij hun keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Merksplas.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Merksplas

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de buurt van Merksplas en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kan u uw specifieke wensen uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Merksplas? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu