ilwa keukens
Lees meer

Keukens Meerhout

keukenleverancier Meerhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Meerhout

Zoekt u een leverancier van keukens bij Meerhout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor de specifieke vragen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en trends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Meerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Meerhout

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en imago gekregen en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk in de contreien van Meerhout en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Voorts kan u uw specifieke wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Meerhout? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu