Lees meer

Keukens Mechelen

ilwa keukens bij mechelen

Ilwa, uw keukenleverancier bij Mechelen

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Mechelen? Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mechelen. Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke wensen van de klanten als zij hun keuken aanschaffen. Ook volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Keukens van eigen fabriek, niet ver van Mechelen

 Door de jaren heen hebben wij een stevige reputatie opgebouwd en staan wij voor uitstekend vakmanschap, in de omstreek van Mechelen en ver daarbuiten. Een Ilwa-keuken wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw wensen uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische keukens, vlak bij Mechelen.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekert van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Wat moderne keukens. Klik hier voor meer moderne realisaties.


 

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat Ilwa keukens kenmerkt zijn een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De de binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

Wat landelijke keukens. Klik hier voor meer landelijke realisaties.

 

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Mechelen? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu