ilwa keukens
Lees meer

Keukens Malle

Keukens Malle

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Malle

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Malle? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de specifieke wensen van de klanten als zij hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Malle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Malle

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam verdiend en staan wij voor prima vakmanschap bij Malle en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Malle? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu