ilwa keukens
Lees meer

Keukens Lint

Keuken Lint

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Lint

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Lint? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke eisen van de cliënten als zij hun keuken bestellen. Voorts volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lint.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Lint

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap rondom Lint en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke verlangens uitgebreid doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een grote bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Lint? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu