ilwa keukens
Lees meer

Keukens Lier

Keuken Lier

Ilwa, uw keukenleverancier bij Lier

Zoekt u een leverancier van keukens bij Lier? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Ook volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lier.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Lier

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakmanschap in de contreien van Lier en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw wensen uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Lier? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu