ilwa keukens
Lees meer

Keukens Laakdal

Keukens Laakdal

Ilwa, uw keukenleverancier bij Laakdal

Zoekt u een leverancier van keukens bij Laakdal? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de aparte eisen van de cliënten als zij hun keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste technologieën, innovaties en modetrends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Laakdal.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Laakdal

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap bij Laakdal en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Voorts kan u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Laakdal? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu