ilwa keukens
Lees meer

Keukens Kasterlee

keukenbouwer Kasterlee

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Kasterlee

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Kasterlee? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte eisen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kasterlee.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Kasterlee

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en imago gekregen en staan wij garant voor uitstekend vakwerk rondom Kasterlee en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kan u uw wensen grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Kasterlee? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu