ilwa keukens
Lees meer

Keukens Kalmthout

keukenbouwer Kalmthout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Kalmthout

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Kalmthout? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de specifieke verlangens van de klanten wanneer ze hun keuken bestellen. Voorts volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kalmthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Kalmthout

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de omgeving van Kalmthout en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke wensen grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Kalmthout? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu