ilwa keukens
Lees meer

Keukens Hulshout

keukenbouwer Hulshout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Hulshout

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Hulshout? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hulshout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Hulshout

De laatste jaren hebben wij een stevige reputatie gekregen en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Hulshout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke noden grondig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Hulshout? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu