ilwa keukens
Lees meer

Keukens Hove

keukenbouwer Hove

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hove

Zoekt u een verdeler van keukens bij Hove? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor de individuele verlangens van de klanten als ze hun keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hove.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Hove

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap bij Hove en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw wensen uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Hove? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu