ilwa keukens
Lees meer

Keukens Hoogstraten

keukenbouwer Hoogstraten

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Hoogstraten

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Hoogstraten? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Eveneens volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hoogstraten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Hoogstraten

In de loop der jaren hebben wij een stevige reputatie verdiend en staan wij voor prima vakmanschap in de ruime omgeving van Hoogstraten en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kan u uw specifieke verlangens uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een goede protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Hoogstraten? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu