ilwa keukens
Lees meer

Keukens Herenthout

Keukens Herenthout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Herenthout

Zoekt u een verdeler van keukens bij Herenthout? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten als ze hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herenthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Herenthout

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago verdiend en staan wij voor uitstekend vakwerk in de omstreek van Herenthout en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Herenthout? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu