ilwa keukens
Lees meer

Keukens Herentals

Keukens Herentals

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Herentals

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Herentals? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Voorts volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herentals.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Herentals

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie verworven en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap in de contreien van Herentals en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kunt u uw wensen grondig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Herentals? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu