ilwa keukens
Lees meer

Keukens Hemiksem

keukenbouwer Hemiksem

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hemiksem

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Hemiksem? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte wensen van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hemiksem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Hemiksem

De laatste jaren hebben wij een stevige reputatie verdiend en staan wij garant voor oerdegelijk vakmanschap in de omstreek van Hemiksem en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens verkocht met een garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Hemiksem? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu