ilwa keukens
Lees meer

Keukens Heist-op-den-berg

keukenbouwer Heist-op-den-berg

Ilwa, uw keukenleverancier bij Heist-op-den-berg

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Heist-op-den-berg? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de branche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de aparte wensen van de klanten als ze hun keuken bestellen. Eveneens volgen wij de modernste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Heist-op-den-berg.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Heist-op-den-berg

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap bij Heist-op-den-berg en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw noden uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Heist-op-den-berg? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu