ilwa keukens
Lees meer

Keukens Grobbendonk

Keukens Grobbendonk

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Grobbendonk

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Grobbendonk? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke verlangens van de klanten als zij hun keuken aanschaffen. Ook volgen wij de laatste innovaties, technologieën en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Grobbendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Grobbendonk

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam verdiend en staan wij voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Grobbendonk en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw verlangens uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte keukens bij Grobbendonk? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu