ilwa keukens
Lees meer

Keukens Essen

Keuken Essen

Ilwa, uw keukenleverancier bij Essen

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Essen? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de cliënten als ze hun keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Essen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Essen

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en imago gekregen en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap in de omgeving van Essen en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Essen? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu