ilwa keukens
Lees meer

Keukens Ekeren

Keukens Ekeren

Ilwa, uw keukenleverancier bij Ekeren

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Ekeren? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele eisen van de cliënten als ze hun keuken aankopen. Ook volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ekeren.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Ekeren

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie verworven en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk rondom Ekeren en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een hoge protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke keukens bij Ekeren? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu