ilwa keukens
Lees meer

Keukens Edegem

Keukens Edegem

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Edegem

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Edegem? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de klanten als zij hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Edegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Edegem

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en reputatie verworven en staan wij garant voor prima vakwerk in de contreien van Edegem en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte levertijd. Voorts kan u uw noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Edegem? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu