ilwa keukens
Lees meer

Keukens Deurne

keukenbouwer Deurne

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Deurne

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Deurne? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele eisen van de cliënten als zij hun keuken aanschaffen. Ook volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Deurne.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Deurne

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam gekregen en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap bij Deurne en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Voorts kunt u uw specifieke noden grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke keukens bij Deurne? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met 15 jaar garantie.

Menu