ilwa keukens
Lees meer

Keukens Dessel

Keuken Dessel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Dessel

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Dessel? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte verlangens van de klanten als zij hun keuken bestellen. Ook volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en modetrends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Dessel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Dessel

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam opgebouwd en staan wij garant voor prima vakmanschap in de omstreek van Dessel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw noden uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Dessel? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu