ilwa keukens
Lees meer

Keukens Brasschaat

Keukens Brasschaat

Ilwa, uw keukenleverancier bij Brasschaat

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Brasschaat? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele wensen van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Ook volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Brasschaat.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Brasschaat

In de loop der jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk rondom Brasschaat en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kunt u uw verlangens grondig doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een goede beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Brasschaat? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu