ilwa keukens
Lees meer

Keukens Bouwel

keukenbouwer Bouwel

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Bouwel

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Bouwel? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de sector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele wensen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bouwel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Bouwel

De laatste jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd en staan wij garant voor prima vakwerk in de buurt van Bouwel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Voorts kunt u uw verlangens uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Bouwel? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu