ilwa keukens
Lees meer

Keukens Borsbeek

Keuken Borsbeek

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Borsbeek

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Borsbeek? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte wensen van de cliënten als zij hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borsbeek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Borsbeek

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor prima vakwerk bij Borsbeek en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke verlangens uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Borsbeek? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu