ilwa keukens
Lees meer

Keukens Bornem

keukenbouwer Bornem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Bornem

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Bornem? Wij designen, maken en verkopen prachtige keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor de aparte wensen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bornem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Bornem

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago verdiend en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Bornem en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw wensen uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Bornem? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu