ilwa keukens
Lees meer

Keukens Borgerhout

Keuken Borgerhout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Borgerhout

Zoekt u een leverancier van keukens bij Borgerhout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor de individuele verlangens van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borgerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Borgerhout

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago gekregen en staan wij garant voor prima vakwerk in de buurt van Borgerhout en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kan u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een goede bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Borgerhout? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu