ilwa keukens
Lees meer

Keukens Boom

keukenleverancier Boom

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Boom

Zoekt u een leverancier van keukens bij Boom? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de cliënten als ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste technologieën, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boom.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Boom

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk in de omstreek van Boom en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke wensen grondig doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Boom? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu