ilwa keukens
Lees meer

Keukens Bonheiden

keukenleverancier Bonheiden

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Bonheiden

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Bonheiden? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de specifieke wensen van de cliënten wanneer ze hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bonheiden.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Bonheiden

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago opgebouwd en staan wij voor hoogstaand vakmanschap bij Bonheiden en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Bovendien kan u uw wensen grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Bonheiden? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu