ilwa keukens
Lees meer

Keukens Boechout

keukenbouwer Boechout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Boechout

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Boechout? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de branche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke eisen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Voorts volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boechout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Boechout

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam verworven en staan wij garant voor prima vakwerk bij Boechout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw verlangens grondig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een goede protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Boechout? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu