ilwa keukens
Lees meer

Keukens Berlaar

keukenbouwer Berlaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Berlaar

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Berlaar? Wij designen, maken en verkopen formidabele keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte eisen van de cliënten wanneer zij hun keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Berlaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Berlaar

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en reputatie gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de buurt van Berlaar en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Voorts kan u uw noden uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Berlaar? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu