ilwa keukens
Lees meer

Keukens Beerse

keukenleverancier Beerse

Ilwa, uw keukenleverancier bij Beerse

Zoekt u een verdeler van keukens bij Beerse? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de cliënten als zij hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Beerse.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Beerse

De laatste jaren hebben wij een stevige naam verworven en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakwerk in de contreien van Beerse en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van perfecte keukens bij Beerse? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu