ilwa keukens
Lees meer

Keukens Balen

Keukens Balen

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Balen

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Balen? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de klanten als zij hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste technologieën, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Balen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Balen

De laatste jaren hebben wij een sterke naam en imago verdiend en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk bij Balen en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw specifieke wensen uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een goede protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Balen? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu