ilwa keukens
Lees meer

Keukens Arendonk

keukenbouwer Arendonk

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Arendonk

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Arendonk? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de klanten als ze hun keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Arendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Arendonk

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk in de ruime omgeving van Arendonk en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Voorts kan u uw specifieke wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een goede protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte keukens bij Arendonk? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu